Antena 3 CNN Actualitate Locale "Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângă El". Ea este Andreea, tânăra studentă la Medicină, înjunghiată de iubitul său, în Timișoara

"Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângă El". Ea este Andreea, tânăra studentă la Medicină, înjunghiată de iubitul său, în Timișoara

O studentă la Medicină a fost găsită moartă, într-un apartament din Timișoara. Tânăra fusese înjunghiată de iubit, într-o criză de gelozie.

de Andeea Borboros    |    23 Mar 2024   •   11:14

O tânără studentă la medicină a fost găsită înjunghiată într-un apartament din Timișoara, unde locuia cu iubitul, sora și verișoara acestuia. 

Descoperirea macabră a fost făcută de una dintre fetele care locuiau în apartamentul situat la etajul 6, în zona gării de nord, din Timișoara.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu Andreea, tânăra studentă ucisă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fără să bănuiască ceva, aceasta a mers în una din camere, însă ușa era blocată.

A forțat clanța iar când a deschis ușa a văzut-o pe tânăra de 21 de ani, fără suflare întinsă pe pat și cu pete de sânge pe bluză. A sunat imediat la 112. 

Primii care au ajuns la fața locului au fost medicii de pe ambulanță, care din nefericire nu au mai putut face nimic pentru tânăra.

Ba mai mult decât atât, se pare ca aceasta era decedată de mai multe ore. Imediat au fost alertați și criminaliștii.

Vestea morții tinerei a căzut ca un trăsnet peste apropiați, mai ales ca aceasta nu era cunoscută cu probleme psihice sau de sănătate.

Agresorul și-a recunoscut fapta

Iubitul victimei, Mirel Dragomir, în vârstă de 21 de ani, student anul 3 la Medicină și Teologie a fost dus la audieri.

În fața anchetatorilor, tânărul și-a recunoscut fapta. El a povestit oamenilor legii faptul că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa. 

Va fi audiată și verișoara lui, studentă la Facultatea de Sport, anul 1. Locuia cu tânărul și cu sora acestuia.

"Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!", a scris verișoara victimei pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close