Antena 3 CNN Actualitate Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei

Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei

Mai mulți suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei înainte de meciul dintre FCSB și FC Botoșani, de pe Arena Națională.

Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei
Sursa foto: Jandarmeria Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2024   •   22:14

Aflați într-un parc din apropierea stadionului, de pe Bulevardul Basarabia, suporterii FCSB au aruncat cu mai multe sticle din plastic în autospecialele de jandarmerie și au adresat injurii forțelor de ordine.

Conform Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, jandarmii s-au îndreptat către grupul de suporteri pentru a-i identifica pe cei care au săvârșit faptele mai sus menționate, moment în care o parte dintre suporteri au devenit recalcitranți.

Forțele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, în urma căreia șase suporteri au fost imobilizați și conduși la autospeciale pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Astfel, au fost identificați șase autori și au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în conformitate cu prevederile art. 371 Cod Penal.

×
Subiecte în articol: FCSB Arena Nationala jandarmerie
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close