Antena 3 CNN Actualitate Sute de persoane au vizitat vila Dante în primele ore ale zilei

Sute de persoane au vizitat vila Dante în primele ore ale zilei

Sute de persoane au vizitat vila Dante în primele ore ale zilei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Iul 2012   •   15:02

Sute de persoane au mers duminică dimineaţă la vila Dante pentru a face turul imobilului în ziua declarată de RA-APPS, prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, drept Ziua Porţilor Deschise la vila Dante.

În jurul orei 13.00, coada formată pentru a intra să facă turul vilei se întindea pe mai multe zeci de metri, atât în curtea Casei Dante, cât şi pe trotuarul care ducea înspre imobil, potrivit Agerpres.

Majoritatea vizitatorilor era constituită din persoane care se arătau interesate să vadă "cum arată o casă de lux".

Părerile celor care au vizitat Vila Dante au fost dintre cele mai diferite, plecând de la dezamăgirea că nu este chiar atât de mare pe cât se aşteptau, până la supărarea că ei se chinuie să trăiască cu bani puţini de la o pensie la alta.

Un tur al complet al vilei durează aproximativ 10 minute, cei mai mulţi dintre vizitatori zăbovind mai mult la piscină. Atât la intrare, cât şi la ieşire vizitatorii sunt întâmpinaţi cu apă rece.

Vila Dante va fi deschisă pentru vizitatori până la ora 20.00.

Regia Autonomă a Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminică, 29 iulie, să fie Ziua porţilor deschise la vila Dante, strada Dante Alighieri, intrarea din Bulevardul Mircea Eliade, cu acces prin strada Ivan Sergheevici Turgheniev.



×
Subiecte în articol: vila dante vizitatori RA-APPS
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close