Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu, despre cei cu credite în franci: Au riscat, au pierdut. Să le compensez eu pierderea?

Tăriceanu, despre cei cu credite în franci: Au riscat, au pierdut. Să le compensez eu pierderea?

Tăriceanu, despre cei cu credite în franci: Au riscat, au pierdut. Să le compensez eu pierderea?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Feb 2017   •   17:09

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi, referindu-se la decizia CCR de a declara neconstituţională Legea conversiei creditelor în franci elveţieni la cursul istoric, că aceia care au aceste credite au riscat şi au pierdut, iar pierderea lor nu trebuie compensată de alţii.

''Unii şi-au luat credite în franci elveţieni. Evoluţia francului elveţian e cea pe care o ştiţi. Unii au pierdut, s-au trezit că pierd. Şi acum ce să fac eu, să stau să le compensez pierderile? Păi dacă eu fac o greşeală proprie cu titlu personal, vă chem pe dumneavostră să-mi compensaţi ceea ce am pierdut? De aia nu sunt de acord cu legea respectivă'', a spus Tăriceanu.

El a arătat că mulţi politicieni, colegi de-ai săi, evită să vorbească despre această problemă pentru că este nepopulară.

Legea conversiei creditelor în franci elveţieni la cursul istoric este neconstituţională, a decis, marţi, Curtea Constituţională.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close