Antena 3 CNN Actualitate Țeapa luată de un român, după ce a făcut cumpărături online. Bărbatul a fost șocat de ce a găsit în colet

Țeapa luată de un român, după ce a făcut cumpărături online. Bărbatul a fost șocat de ce a găsit în colet

Un bărbat din Suceava a plătit sute de lei pentru a-și cumpăra o cameră video de pe TikTok. Omul și-a dat seama că a fost păcălit după ce a primit coletul.

Țeapa luată de un român, după ce a făcut cumpărături online. Bărbatul a fost șocat de ce a găsit în colet
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    07 Noi 2023   •   12:29

Un bărbat din Suceava a fost victima escrocilor de pe reţelele de socializare. Acesta plătit 315 lei pentru o cameră de supraveghere, după ce a văzut o reclamă pe TikTok.

Când pachetul i-a venit acasă, a avut parte de un adevărat şoc. În colet se aflau doar două becuri. ”A fost greșeala mea pentru că nu am verificat cum trebuie informațiile care circulau pe rețelele de socializare.

Citește și: Țeapa pe care și-o iau românii cu coletele. Primești prin curier ce nu ai comandat

Mi s-a părut mie ceva suspect în momentul în care a sosit pachetul și cam ușor pentru o cameră de supraveghere, iar când l-am deschis mi-am dat seama că am căzut victimă escrocilor”, a mărturisit păgubitul.

Poliţiştii recomandă ca persoanele care doresc să îşi achiziţioneze produse de pe internet să se folosească doar de surse sigure, recomandate de apropiaţi şi să păstreze orice document referitor la plata efectuată online, potrivit monitorulsv.ro.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close