Antena 3 CNN Actualitate ”Țiriac City”, orașul miliardarului Ion Țiriac, construit lângă București. Primele imagini cu imperiul imobiliar

”Țiriac City”, orașul miliardarului Ion Țiriac, construit lângă București. Primele imagini cu imperiul imobiliar

Ion Țiriac, primul miliardar al României din 2007, intenționează să construiască un complex sportiv numit "Țiriac City" în Otopeni.

”Țiriac City”, orașul miliardarului Ion Țiriac, construit lângă București. Primele imagini cu imperiul imobiliar
de Andreea Ştefan    |    30 Ian 2024   •   17:57

În afară de zona rezidențială, proiectul va include și complexul Țiriac Sport Center, cu un bazin de înot, terenuri de tenis și sala Nadia, conform informațiilor de pe economica.net.

Situat pe Drumul Gării Odăi din Otopeni, Țiriac City promite să fie un proiect spectaculos, conform vizualizărilor oferite de arhitecții de la West Group Architecture.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări primele imagini cu proiectul ”Țiriac City”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Am avansat destul de mult cu sala. Anul acest vine tenisul înapoi în București. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minimum pentru ATP 250, de 5.000 de locuri.

În București nu e o sală, nu e nimic. Fără să dau foarte multe detalii, un turneu ATP nu se poate juca în sală. O să facem și o sală aici, peste drum, cu drum și tot ce trebuie pentru o sală de 10-12.000 de locuri.

Pentru concerte, expoziții, trebuie 15.000 de locuri. Știu cât costă, dar nu întrebați, pentru că o să cădeți din picioare. Se poate face. Guvernul doar să facă străzile.

Bazinul Cameliei Potec va începe în aprilie și se va termina anul acesta. Sala Nadiei... să vedem când începem să facem. Am pornit cu tăvălugul aici, în Otopeni. O să se numească Țiriac City”, a declarat Ion Țiriac, potrivit digisport.ro.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close