Antena 3 CNN Actualitate Cum arată acum Transalpina după deszăpezire

Cum arată acum Transalpina după deszăpezire

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului.

Cum arată acum Transalpina după deszăpezire
Sursa foto: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
de Silvia Preda    |    25 Mai 2022   •   17:02

Drumarii se apropie de finalizare cu deszăpezirea Transalpinei.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri au verificat recent tronsonul dintre Rânca și Obârșia Lotrului. Se lucrează în continuare la marcaje și la remontarea indicatoarelor rutiere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Drumarii ar putea deschide Transalpina pe 1 iunie

Lucrările pentru deszăpezirea DN 67C - Transalpina și DN 7C - Transfăgărășan avansează într-un ritm susținut. Fiind drumuri situate la altitudine, deschiderea traficului va avea loc imediat ce vor fi îndeplinite toate condițiile tehnice, dar și atunci când condițiile meteorologice vor fi prielnice, astfel încât circulația rutieră să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Circulaţia pe Transalpina şi Transfăgărăşan se redeschide de obicei la sfârşitul lunii iunie, dar lucrările de deszăpezire au început în acest an mult mai devreme.

O comisie formată din reprezentanţi de Drumurile Naţionale şi Poliţia Rutieră va stabili dacă se poate relua circulaţia pe sectorul de drum.

 

×
Subiecte în articol: transalpina deszapezire
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close