Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat condamnat la închisoare, urmărit naţional şi internaţional, prins de poliţişti în Bucureşti

Un bărbat condamnat la închisoare, urmărit naţional şi internaţional, prins de poliţişti în Bucureşti

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, condamnat la doi ani de închisoare, a fost prins de poliţişti la Bucureşti. Individul era urmărit naţional şi internaţional.

Un bărbat condamnat la închisoare, urmărit naţional şi internaţional, prins de poliţişti în Bucureşti
Sursa foto: Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   17:26

Potrivit Poliţiei Române, Judecătoria Sectorului 1 a emis pe numele bărbatului, la data de 7 octombrie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani, o lună şi 10 zile de închisoare, pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Astăzi, individul a fost prins în urma unor descinderi desfășurate la o adresă din Sectorul 6 din Bucureşti. 

”La data de 20 septembrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale  au acţionat, pe raza Municipiului Bucureşti, în vederea depistării unui bărbat urmărit naţional şi internațional. Astfel, în urma activităţilor specifice, desfășurate la o adresă din Sectorul 6, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani. Cel în cauză fost încarcerat într-un penitenciar”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: condamnat București poliție
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close