Antena 3 CNN Actualitate Relatare cutremurătoare a jurnalistei Antena 3, Mirela Voicu, din faţa Clubului Colectiv

Relatare cutremurătoare a jurnalistei Antena 3, Mirela Voicu, din faţa Clubului Colectiv

Relatare cutremurătoare a jurnalistei Antena 3, Mirela Voicu, din faţa Clubului Colectiv
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Noi 2015   •   16:24

Jurnalista Antena 3, Mirela Voicu, jurnalist cu experienţă de peste 20 de ani, a relatat de la locul tragediei din Bucureşti, unde 64 de oameni au murit.

Această Românie pe care o vedeți în imagini este România tăcută, sătulă să își îngroape morții din vina unora sau altora. 

AM stat de vorbă cu prieteni care își căutau prietenii. Am stat de vorbă cu oameni care ar fi trebuit să fie aici și hazardul ultimei clipe i-a ajutat să nu fie aici.

Dar cel mai tare m-a impresionat, și vă spun asta cu experiența destul de lungă a unui jurnalist de evenimente, ce mi-a spus colega mea Oana Despa, care a fost la liceul Tudor Vianu. Acolo a fost un băiețel de 15 ani, care din păcate a pierit. S-a aflat chiar lângă stâlpul care a luat foc. În momentul în care și-a dat seama că nu mai are nimic de făcut, și-a sunat mama și i-a spus că o iubește.

Și, acum, aș vrea să vă imaginați voi toți care ne priviți și toți care trăiți în această țară, ce înseamnă pentru o mamă să audă la telefon strigătele disperate ale morții și apoi să nu mai audă nimic. Și ce e în sufletul ei gândindu-se că niciodată copilul ei nu va mai răspunde la telefon”, a povestit Mirela Voicu.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close