Antena 3 CNN Actualitate Zi decisivă pentru fraţii Tate la Curtea de Apel Bucureşti: "Matrix m-a atacat, dar nu poţi ucide o idee"

Zi decisivă pentru fraţii Tate la Curtea de Apel Bucureşti: "Matrix m-a atacat, dar nu poţi ucide o idee"

Fraţii Tate au ajuns astăzi în faţa judecătorilor pentru a cere să fie eliberaţi din arest. Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că este "greu de ucis" pentru că "nu poţi ucide o idee".

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2023   •   07:40

Acuzaţi de trafic de persoane şi viol, Tristan şi Andrew Tate au ajuns azi la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei doi fuseseră arestați pentru 30 de zile în România, pentru trafic de persoane și viol.

Procurorii DIICOT împreună cu polițiști din București au făcut 5 percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Conform DIICOT, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.

Între timp, apar noi informaţii despre cei doi fraţi. Ambii au copii în România.

Fosta directoare a penitenciarului Craiova – Pelendava, acum vedetă pe o platformă online destinată adulților, a postat un clip video pe TikTok în care i-a luat apărarea lui Andrew Tate.

Fost ofiţer la Penitenciarul Târgu Jiu, apoi director la Penitenciarul Pelendava, Oana Taşcău a făcut dezvăluiri despre Andrew Tate. Femeia a spus că l-a cunoscut pe Tate la muncă, lucrând pentru el în casa din Pipera.

Fraţii Tate şi cele două românce care îi ajutau au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane. Astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti vor judeca cererea fraţilor de a ieşi din arest.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close