Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Greşeli pe care le facem în relaţie. Lidia Fecioru: "Asta îl bagă pe partener în ceață"

Greşeli pe care le facem în relaţie. Lidia Fecioru: "Asta îl bagă pe partener în ceață"

Mulți experți în relații afirmă că femeile, uneori fără să-și dea seama, utilizează anumite tactici sau comportamente care pot afecta relația în mod negativ pe termen lung. Lidia Fecioru a prezentat în emisiunea "Adevăruri ascunse" câteva dintre aceste greşeli.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   19:00

"Noi nu le socotim greșeli de multe ori. De multe ori sunt arme psihologice (...). Noi avem impresia că poate controlăm situația, că poate cumva o influențăm.

Dar nu se întâmplă nimic, pentru că ele de fapt fiind repetitive încep să fie greșeli pe care după aceea greu le mestecăm", a spus Lidia Fecioru în emisiunea "Adevăruri ascunse".

Prima greșeală şi poate cea mai mare ar fi că femeile trec adesea de la o stare la alta. "Tendința asta de a trece de la o stare la alta de obicei îl bagă pe partener în ceață", spune Lidia Fecioru.

Un alt aspect semnificativ este incapacitatea de a comunica eficient nevoile.

O greșeală pe care tind să o facă multe femei într-o relaţie are legătură cu nemulțumirea din viața de zi cu zi. Se plâng mult prea mult, de mult prea multe lucruri mărunte. 

O altă greșeală pe care o fac femeile este că nu îşi ascultă partenerul, deci nu există dialog. Faptul că se pune presiune pe umerii cuiva nu este deloc util pentru o relație, spune Lidia Fecioru.

Multe femei nu îşi recunosc frumuseţea. Este şi asta o mare greşeală! 

Multe se plâng de modul în care arată corpul lor, chiar în fața partenerului. E total greşit, a opinat Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close