Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu, despre eventuala candidatura a lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei: ”Mă bucur mult că domnul Negoiță s-a oferit!”

Marcel Ciolacu, despre eventuala candidatura a lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei: ”Mă bucur mult că domnul Negoiță s-a oferit!”

Mai sunt doar zece zile până ce coaliția PNL-PSD va putea depune documentele pentru candidatul comun la Primăria Capitalei.

de Laura Dinu    |    19 Apr 2024   •   14:09

Surse din PSD și PNL spun că medicul Cătălin Cîrstoiu, care a fost prezentat ca fiind candidatul comun al coaliției pentru Primăria București, ar urma să fie retras. 

Pe de altă parte, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, susține că ar accepta dacă i s-ar propune să fie el candidatul comun în Capitală. 

Seara trecută, Negoiță a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre o eventuală candidatură. Urmează însă să se ia o decizie la întoarcerea în țară a liderului PSD, Marcel Ciolacu. 

”Eu mă bucur mult că domnul Negoiță a văzut un eventual impas și s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală. După discuția avută telefonic cu Nicolae Ciucă, considerăm amândoi că domnul Negoiță ar fi un candidat foarte bun la Sectorul 3, unde, de altfel, am și decis acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu cu privire la o eventuală candidatură a lui Robert Negoiță. 

În ceea ce îl privește pe medicul Cătălin Cîrstoiu, Marcel Ciolacu susține că ”lucrurile nu s-au făcut pe ascuns”. 

”Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experiență mai mare în politică decât domnul doctor Cîrstoiu, eu am făcut o recomandare și direct, și prin intermediul presei.

Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă și să țină o conferință de presă așa cum am convenit cu domnia sa și cu domnul Nicolae Ciucă și să explice toate aspectele apărute în spațiul public. 

Nu vom putea merge înainte dacă nu se va întâmpla acest lucru. Până când domnul doctor Cîrstoiu nu va explica toate aceste aspecte, domnia sa nu va putea continua nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției. Acest lucru l-am convenit cu domnul Nicolae Ciucă și cu domnul doctor Cătălin Cîrstoiu”, a mai explicat premierul.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close