Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Robert Negoiță, dispus să candideze la Primăria Generală a Bucureștiului în locul lui Cătălin Cîrstoiu

Robert Negoiță, dispus să candideze la Primăria Generală a Bucureștiului în locul lui Cătălin Cîrstoiu

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, a anunțat că este dispus să candideze pentru Primăria Generală în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi va cere acest lucru.

de Ioana Mircea    |    18 Apr 2024   •   21:30

Primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță, a anunțat astăzi, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că este pregătit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, dacă Partidul Social Democrat îi va solicita acest lucru.

"Bucureștiul este capitala țării, în ultimii 4 ani a suferit foarte mult de subdezvoltare. Noi trebuie să dăm dovadă de mare responsabilitate. În consecință da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, dacă partidul o cere, da.

Am avut mai multe discuții. … N-aș vrea să dau detalii, m-aș opri doar la această știre. Eu nu mă opun. Atâta vreme cât se consideră că pot fi de folos în prezent, pentru că Bucureștiul este important pentru noi toți. Au fost discuții inclusiv în alianță.

Până în acest moment nu e o decizie luată, dar în continuare sunt discuții. Când se vor lua deciziile, foarte probabil vor fi anunțate", a spus Robert Negoiță.

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a declarat că situația candidatului susținut de PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu, va fi discutată în cadrul unei întâlniri a coaliției de guvernare, care ar urma să aibă loc în acest sfârșit de săptămână sau la începutul săptămânii viitoare, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Robert Negoita alegeri 9 iunie București
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close