Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Cristian BUȘOI, la VOT: ”Am votat pentru o clasă politică şi un Parlament mai transparente şi mai eficiente”

Cristian BUȘOI, la VOT: ”Am votat pentru o clasă politică şi un Parlament mai transparente şi mai eficiente”

Cristian BUȘOI, la VOT: ”Am votat pentru o clasă politică şi un Parlament mai transparente şi mai eficiente”
11 Dec 2016   •   10:13
Alegeri parlamentare 2016. Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o clasă politică şi un Parlament "mai transparente şi mai eficiente".

"Am votat astăzi pentru ca România să continue drumul bun început acum doi ani, să îşi consolideze profilul de ţară, să îşi consolideze parteneriatul transatlantic, am votat pentru ca să existe o clasă politică responsabilă, o clasă politică şi un Parlament care să fie mai transparente, mai eficiente, mai aproape de cetăţean, mai cinstite şi îndemn toţi românii să iasă astăzi la vot pentru binele României şi al democraţiei", a spus Buşoi.

Liderul PNL Bucureşti a votat la Secţia 1212, împreună cu mai mulţi candidaţi liberali, printre care Leon Dănăilă, Sulfina Barbu, Eugen Nicolăescu.

Academicianul Leon Dănăilă a spus că a votat pentru politicieni cinstiţi.

"Am votat pentru oameni cinstiţi, pentru politicieni cinstiţi fiindcă numai cu ei putem schimba clasa politică de până acum, numai cu oameni cinstiţi putem duce o viaţă mai bună, mai decentă, putem hotărî mai ferm viitorul nostru şi al copiilor aşa încât România să se înalţe pe cele mai înalte culmi. Este necesar de a schimba clasa politică pentru a duce o viaţă mai bună şi mai decentă", a spus Dănăilă.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close