Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Victor Ponta, atac suburban la adresa Alinei Gorghiu: "Este prostituție!" Reacția președintelui PNL

Victor Ponta, atac suburban la adresa Alinei Gorghiu: "Este prostituție!" Reacția președintelui PNL

Victor Ponta, atac suburban la adresa Alinei Gorghiu: "Este prostituție!" Reacția președintelui PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2016   •   11:43

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Victor Ponta a făcut mai multe declarații dure, vineri, în emisiunea Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3:

”Eu o să vă spun ceva, dar o să luați amendă de la CNA. Așa prostituție eu nu am mai văzut. Alina Gorghiu a ajuns deputată pentru că a apărut de mână cu Crin Antonescu și că scria USL pe ea, altfel nu o știa nimeni în Sectorul 5. Acum face dansul împerecherii cu Băsescu. E prostituție în toată regulă, prostituție.”, s-a dezlănțuit Victor Ponta la Antena 3, la emisiunea ”Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Președintele PNL Alina Gorghiu a explicat, într-o intervenție telefonică în Ediția de Weekend realizată de Cătălina Porumbel, sâmbătă, că atacul lui Ponta se înscrie în discursul practicat de Traian Băsescu.

“În general, când vorbești de electorat, nu spui “ăia din sectorul 5”. Îmi cer eu scuze în numele domnului Ponta, că nu te adresezi așa. În altă ordine de idei, Ponta de la PSD are o idee fixă. Că în politica românească este premiată mitocănia. Eventual și dosarele de corupție. Discursul dânsului este marca Traian Băsescu. A folosit același limbaj și împotriva lui Dacian Cioloș. Vă aduc aminte, în 2008, când eu dădeam în judecată guvernul Boc de atunci, pentru tot felul de lucruri pe care le consideram nedrepte față de cetățenii României, domnul Ponta era ministru, era uns de Traian Băsescu. Da, crearea USL a fost o idee pornită cu bună credință, dar rugina PSD s-a întins peste tot. A lăsat dâre grele și PNL a plătit un preț enorm. Nu merită să reiau istoria de dragul PSD și a lui Victor Ponta, pentru că este în stare să o mistifice și să spună că nici alegeriel prezidențiale nu le-a pierdut. Limbajul său, însă, este valabil de la semnarea pactului de coabitare. Este un limbaj identic folosit de Traian Băsescu la adresa mea sau a altora”, a explicat Alina Gorghiu, într-o intervenție telefonică în Ediția de Weekend.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close