Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Buzău. O tânără este cercetată penal, după ce şi-a fotografit buletinul de vot

Buzău. O tânără este cercetată penal, după ce şi-a fotografit buletinul de vot

Buzău. O tânără este cercetată penal, după ce şi-a fotografit buletinul de vot
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2012   •   20:17

O tânără de 27 de ani din localitatea buzoiană Berca este cercetată penal după ce a fost surprinsă fotografiindu-şi buletinul de vot.
   
''În ziua de 10 iunie a.c., un membru al comisiei unei secţii de votare de pe raza comunei Berca a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a surprins o femeie care, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, a fotografiat cu ajutorul telefonului mobil buletinul de vot. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului şi au stabilit că persoana indicată era o localnică în vârstă de 27 de ani'', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu.
   
Potrivit sursei citate, preşedintele şi 6 membri ai comisiei electorale a secţiei de votare au luat decizia anulării buletinelor de vot cu care şi-a exercitat dreptul de a vota tânăra respectivă, după care i-au înmânat un alt set de buletine de vot, pentru a parcurge procedura legală, iar tănăra s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 108 alin. 1 din Legea nr. 67/2004.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close