Antena 3 CNN Coronavirus Majestatea Sa Margareta: „Sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie”

Majestatea Sa Margareta: „Sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie”

Cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere, Majestatea Sa Margareta a trimis românilor primul său vlog, vorbind despre noul coronavirus Covid-19 și mulțumind tuturor pentru felicitări și urări.

Majestatea Sa Margareta: „Sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie”
Sursa foto: familiaregala.ro
de S.T.    |    26 Mar 2020   •   09:30

„Astăzi sărbătoresc ziua mea de naștere, în îngrijorare și confuzie. Mulțumesc celor care trimiteți mesaje de felicitări. Îmi doresc în aceste clipe să pot să vorbesc cu voi, să vă spun ceea ce simt.

Trăim cu toții în această perioadă momente de singurătate și de nedumerire. Este ca și cum viața noastră s-a schimbat și merge anapoda.

Nu avem certitudine pentru viitorul apropiat. Avem mai degrabă îngrijorare decât frică. Îngrijorare pentru familia mea și pentru mine, dar și pentru cei de lângă mine cei cu care lucrez zi de zi.

Ca și voi, găsesc dificil să fiu izolată și să nu pot să văd oameni dragi în jurul meu. Știu cât de mare poate fi plictiseala unei zile și revolta că trebuie să stau acasă izolată într-un spațiu închis, dar este limpede că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru semenii mei și pentru mine.

Vă rog să urmăriți sfaturile medicale pe care le primim la televiziune și pe internet. Viitorul nostru stă numai și numai în mână noastră”, a transmis Majestatea Sa Margareta.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close