Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Mircea Tudor - Nu bateți caii care trag!

Mircea Tudor - Nu bateți caii care trag!

Mircea Tudor - Nu bateți caii care trag!
20 Apr 2016   •   10:47

Bunicii nostri ne-au învățat să nu batem caii care trag, dar se pare că guvernanții noștri, fără excepție de la revoluție încoace, fie nu au avut bunici, fie nu au avut cai, pentru că nu au învățat această lecție fundamentală. Deși declarativ toți s-au arătat a fi prieteni cu mediul de afaceri, în realitate antreprenoriatul în general și cel autohton în special au avut parte de indiferență din partea guvernanților și mai nou de o agresivitate fără precedent.

Pentru a nu fi acuzat de exagerări fără suport, dau câteva exemple: faimosul chestionar 088 inventat de ANAF are și în prezent efecte devastatoare în economia licită, fiind de la sine înțeles că nu îi afectează în niciun fel pe cei care lucrează la negru, aceștia ignorând cu bună știință toate legile și regulile unei economii disciplinate, ci pe noi cei care, disciplinați, încercăm să respectăm toată jungla legislativă pe care nu o mai înțelege nici măcar armata de inspectori fiscali puși să ne controleze.

----------------------------

Textul integral îl puteţi citi în revista Români care Dezvoltă România, care conţine și Top 100 Antreprenori Români, disponibilă în punctele de difuzare a presei.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close