x close

Fii alături de noi!

Avertisment pentru Cioloş: Miliarde de euro sunt în joc

de M.Z.   •   22 Ian 2016   •   17:54
Pierderea banilor europeni va avea un impact serios asupra dezvoltării României, avertizează Dan Voiculescu. 
 
Fondurile de la Uniunea Europeană nu sunt un moft, ci şansa României de a intra în lumea civilizată cu capul sus, spune profesorul Voiculescu în una dintre cărţile sale.
 
Dacă absorbţia fondurilor europene va fi sub 50%, României i se va aplica o rată forfetară de 25%, care ar putea ajunge însă la 5% dacă guvernanţii vor reuşi să atragă până la 65% din fonduri, susţine Dan Voiculescu.
 
”Reducerea cofinanţărilor proiectelor din fonduri europene sau pierderea unor fonduri vor avea un impact direct asupra dezvoltării României. Am spus-o întotdeauna şi o reafirm: banii Europei nu sunt un moft, ci şansa României de a intra cu capul sus în lumea civilizată”, a scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Dan Voiculescu face o legătură directă între succesul accesării şi gestionării de fonduri europene şi viitorul economic al României, reamintind în una dintre cărţile sale că următorii 4 ani sunt decisivi.
 
”Perioada de programare 2014-2020 are un nivel de corecţie financiară aplicat de Comisie sub forma unei rate forfetare determinată pe baza raportului dintre media ratelor finale de succes pentru toţi indicatorii de realizare şi toate etapele cheie de implementare dintr-un cadru de performanţă, şi rata finala de succes a indicatorului financiar din cadrul de performanţă respectiv”, mai spune Dan Voiculescu.
 
Banii europeni nerambursabili sunt cheia dezvoltarii României în urmatorii 10 ani, spunea profesorul Voiculescu la sfârşitul anului trecut.
 
Informațiile au fost prezentate vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati