Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmarită televiziune de ştiri din Romania în ziua în care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena 3, cea mai urmarită televiziune de ştiri din Romania în ziua în care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena 3, cea mai urmarită televiziune de ştiri din Romania în ziua în care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea
10 Feb 2015   •   14:35

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 9 februarie, cand Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea.

Conform Kantar Media, postul de stiri IMG a ocupat locul intai in clasamentul televiziunilor informative si locul 2 in piata, dupa Pro Tv, cu o medie de 3.9% rating si 14.1% market share, pe targetul 18+ urban.



Seara, diferenta dintre Antena 3 si celelalte televiziuni de stiri a crescut semnificativ, postul nostru inregistrand audiente de peste 3 ori mai mari, cu7.9 puncte rating si 14.7% cota de piata.



Cel mai urmarit program Antena 3 a fost, ca de obicei, antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei. Cu o medie de 8.2%rating si 19.7%, emisiunea realizata de Mihai Gadea s-a impus si ca lider de piata, depasind toate celelalte televiziuni din Romania in intervalul orar de difuzare, inclusiv puternicele posturi generaliste. Comparativ cu urmatorul post de stiri din clasament, cifrele inregistrate de Sinteza Zilei sunt de peste 4 ori mai mari.

De asemenea, tot in emisiunea moderata de catre Mihai Gadea s-a atins si varful de audienta, la ora 22:36, cand peste 1.100.000 de telespectatori urmareau Antena 3, iar postul inregistra nu mai putin de 25.2% cota de piata.



Lidere de piata au mai fost si productiile “Se intampla in Romania cu Maria Coman”, cu 3.4% rating si 16.4% market share, dar si Stirile orei 12 prezentate de catre Laura Nureldin, cu 3.7 puncte audienta si 16.9% cota de piata.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close