Antena 3 CNN Economic (P) Team building creativ si original pentru angajatii tai. Iata solutia pentru relaxare maxima si randament mai bun la intoarcere

(P) Team building creativ si original pentru angajatii tai. Iata solutia pentru relaxare maxima si randament mai bun la intoarcere

(P) Team building creativ si original pentru angajatii tai. Iata solutia pentru relaxare maxima si randament mai bun la intoarcere
28 Iun 2018   •   16:54

Indiferent de compania in care lucrezi cel putin o data sau de doua ori pe an toata lumea merge in team bulding. Termenul se refera la o iesire cu intreg personalul, poate si cu sefii, intr-un cadru placut, poate la munte, poate la mare, pentru activitati distractive si recreative in echipa.

Astfel de activitati sunt recomandate mai ales daca vreti sa aveti o echipa care comunica foarte bine in timpul muncii, daca vreti sa aveti oameni care stiu sa rezolve probleme si se cunosc foarte bine pe ei. Intr-un team building se pot face diverse jocuri de echipa, se pot pune angajatii in diverse situatii in care sa isi descopere noi abilitati si sa invete cum sa reactioneze alaturi de colegi in diverse scenarii.

Totul e despre relaxare intr-un mod placut si despre distractie constructiva, in asa fel incat la intoarcerea din aceasta vacanta toata lumea sa lucreze cu motoarele turate la putere maxima si de placere. Si in cazul unui team building sunt mai multe modalitati in care acesta se poate orgniza.

Multi patroni prefera activitatile creative si jocurile cat mai interesante, coordonate de profesionisti care vin din varii domenii, cu experienta, oameni din psihologie, comunicare, antrenori de fitness si nutritionisti sau actori si dansatori.

Cu cat activitatea este mai originala si mai interactiva, cu atat angajatii se vor simti mai bine, vor invata prin joaca foarte multe lucruri si vor putea sa isi eficientizeze munca si cooperarea odata ce ajung din nou in birouri. Toate etapele jocurilor organizate de catre specialisti vizeaza dezvoltarea unor anumite abilitati, totul este structurat in asa fel incat la finalul activitatilor recreative fiecare sa aiba ceva de invatat.

Angajatii vor putea sa se cunoasca mai bine, sa inteleaga cum poate fi mai bun la un anumit lucru, lucrand alaturi de ceilalti colegi. Increderea in sine, stima de sine, curajul sau controlul mai bun al emotiilor, iata doar cateva avantaje ale participarii la jocuri creative si relaxante intr-un team building organizat de companie.

Asa ca data viitoare cand va hotarati sa mergeti pentru o relaxare activa puteti apela la firme cu experienta care sa se ocupe de toate aspectele pentru cateva zile reusite petrecute alaturi de toti angajatii.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close