Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la aparate de aer condiționat. Oferte de Stock Busters

Reduceri eMAG la aparate de aer condiționat. Oferte de Stock Busters

Reduceri eMAG la aparate de aer condiționat. Oferte de Stock Busters
24 Aug 2018   •   09:25

Reduceri eMAG la aparate de aer condiționat. Chiar dacă vara e pe sfârșite, prețurile la aparatele de aer condiționat continuă să se topească.

După o vară călduroasă, care a periclitat de multe ori confortul termic al românilor, aparatele de aer condiționat nu mai par a fi o prioritate de shopping, însă acum este momentul cel mai potrivit.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a face față caniculei de anul viitor, magazinul online emag.ro vă pune la dispoziție o gamă de reduceri foarte avantajoase la aparate de aer condiționat.

Puteți profita de ofertele eMAG aici.

Reduceri eMAG: Aparate de aer condiționat portabile

Celor care își doresc să aibă mereu un aparat de aer condiționat aproape le recomandăm modelele portabile. Sunt o investiție bună, mai ales pentru cei care nu vor să investească într-un sistem complet, pentru fiecare cameră a locuinței.

La eMAG găsiți numeroase aparate de aer condiționat portabile la prețuri foarte mici. De exemplu, modelul Trotec, de 9.000 Btu, pentru spații de 85 de metri pătrați, poate fi achiziționat cu un discount de 55% din preț.

Îl găsiți aici.

Dacă preferați modelele tradiționale, vă recomandăm aparatul de aer condiționat Star-Light, de 18.000 Btu, cu tehnologia inverter, din clasa energetică A++, cu display și control WiFi, plus kit de instalare inclus.

Acest model vine cu o reducere de preț de 980 de lei. 

Îl puteți achiziționa acum, de aici.

Dacă sunteți în căutarea unui model ultra-performant, eMAG vă propune aparatul de aer condiționat Mitsubishi, de 24.000 Btu, cu filtru anti-praf, funcție Econo-Cool, programator zilnic și funcție de autocurățare.

Toate acestea sunt disponibile în cadrul campaniei de reduceri eMAG la aparate de aer condiționat cu un discount de 25 la sută.

Puteți profita de acestă ofertă aici.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close