Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la canapele. Cele mai relaxante oferte

Reduceri eMAG la canapele. Cele mai relaxante oferte

Reduceri eMAG la canapele. Cele mai relaxante oferte
02 Oct 2017   •   10:36

Dacă aveți nevoie de o canapea, magazinul online eMAG este un loc potrivit pentru a vă începe căutările, majoritatea produselor venind la pachet cu reduceri consistente de preț.

Pentru a profita de gama de reduceri eMAG la canapele, care variază între 34 și 43 la sută din prețul original, intrați aici.

Cu toate că nu este un magazin specializat în mobilier, eMAG are o ofertă foarte variată în ceea ce privește canapelele. Mai jos, vă prezentăm trei dintre cele mai bune afaceri pe care le puteți face astăzi.

Reduceri eMAG la canapele. Top 3 oferte

1. Canapea extensibila Kring Doris

Această canapea, învelită în piele ecologică, și care vine la pachet cu o cutie Ottoman, dispune de o structură internă cu rame din lemn uscat din foioase. De asemenea, spuma poliuretanică este de înaltă calitate, oferind un confort superior.

Este o canapea relativ ușoară, la doar 50 de kilograme, iar dimensiunile sale sunt 170 x 83 x 87 cm, când este strânsă, crescând la 170 x 106 x 41 cm în momentul în care este extinsă.

Acest produs are un discount de 34 la sută.

Puteți profita de această reducere aici.

2. Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri

Pentru o canapea cu adevărat comodă, cu 2 reclinere și 3 trepte de confort, alegeți acest model. Canapeaua Kring Sylvie are locuri laterale ce sunt echipate cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica.

Are culoare bej, cu tente de gri, și un discount de 30 la sută din prețul original.

Este o canapea solidă, cu o greutate de 75 de kilograme.

O puteți cumpăra de aici.

3. Canapea Alpha

Pentru cei care vor să facă o afacere astăzi, există canapeaua Alpha. Este tapitata cu o stofa rezistenta, de culoare bej, cu cotiere si bordura jos piele ecologica maro si 3 perne mari dehusabile pe spatar cu model floral. Sistemul de extensie este foarte usor de folosit, în timp ce salteaua este realizata din arcuri de 14 cm inaltime cu feltru 1000 g/mp si mai multe tipuri de buret.

Această canapea este disponibilă pe emag.ro cu o reducere de 34 la sută.

O găsiți aici.

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close