Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare Designul şi preţul acestor maşini sunt pur şi simplu sfidătoare. Industria auto de lux, dezbătută la "România în mişcare"

Designul şi preţul acestor maşini sunt pur şi simplu sfidătoare. Industria auto de lux, dezbătută la "România în mişcare"

Designul şi preţul acestor maşini sunt pur şi simplu sfidătoare. Industria auto de lux, dezbătută la "România în mişcare"
11 Mar 2013   •   18:14

Un alt subiect abordat în cadrul campaniei Antena 3 
"România în mişcare" este unul foarte “apetisant”, dar care pentru mulţi dintre noi se află doar la un nivel aspiraţional. Totuşi, e unul din domeniile ce pot fi numite vârf de lance în industria auto. Vorbim despre maşinile de lux.

Veneno este cea mai rapidă maşină de stradă pe care Lamborghini a făcut-o vreodată. O supermaşină cu 750 de cai putere care atinge peste 350 de kilometri la oră. Un Batmobil futurist, au spus unii, care cred că italienii au mers prea departe în materie de design. Cert este că Veneno face spectacol prin simpla apariţie. Oamenii s-au înghesuit s-o vadă la salon. Ar putea fi singura ocazie. Veneno costă aproximativ 3 milioane de euro.

Cu toate uşile ridicate, Pagani Huayra pare că-şi ia zborul. Şi este construită individual pentru fiecare client în parte, până la cel mai mic detaliu.

LaFerrari, cel mai nou model al italienilor, va fi produs în doar 499 de exemplare. LaFerrari are un motor hibrid care dezlănţuie o herghelie de 800 de cai putere. Se poate, însă, şi mai rapid: Bugatti Veyron Vitesse.

Fie că sunt colecţionari, piloţi de Formula 1 sau alţi entuziaşti, toţi au coborât din maşină spunând că e imposibil, că nu se aşteptau, nu credeau şi pentru aceşti oameni semnul Bugatti va fi acolo până la sfârşitul vieţii” explică Pierre Hanri Raphanel, pilot oficial Bugatti.

Şi nu sunt puţini cei care cedează plăcerii. Doar vorbim despre 1.200 de cai. Unul mai frumos ca altul.

Regine ale frumuseţii în urmă cu 100 de ani, transformate în obiecte de colecţie. Despre maşinile "oldtimer", la "România în mişcare"

Modificări de milioane de euro. "România în mişcare" îţi prezintă lumea fascinantă a tuningului auto

Revoluţiile tehnologice şi maşini cu sisteme alternative de propulsie. Tot ce trebuie să ştii despre automobilele "verzi", la "România în mişcare" 

Vezi părerile PRO şi CONTRA timbrului de mediu.

Citeşte şi "Timbrul de mediu: de la confuzie la efect de bumerang asupra pieţei auto"


Citeşte şi materialul despre siguranţa rutieră , subiect comentat la Antena 3 şi de Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri.

Vezi şi un spot publicitar despre importanţa centurii de sigurnaţă, realizat de Poliţia Rutieră din Anglia.

 

 

×
Subiecte în articol: Romania in miscare masini de lux
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close