Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare România în mişcare: Povestea companiei care livrează peste 1,5 milioane de iaurturi, zilnic, în România şi Europa

România în mişcare: Povestea companiei care livrează peste 1,5 milioane de iaurturi, zilnic, în România şi Europa

România în mişcare: Povestea companiei care livrează peste 1,5 milioane de iaurturi, zilnic, în România şi Europa
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Apr 2013   •   18:18
Astăzi vom vorbi despre siguranţă alimentară dar şi despre producători autohtoni care se straduiesc, şi chiar reuşesc, să câştige tot mai mult increderea clientilor, prin calitatea produselor pe care le produc. 
 
Lucru care nu e uşor mai ales în contextul internaţional al atacurilor, în mare parte gratuite, la care au fost supuse recent alimentele produse in România.

Fabrica Danone din Bucuresti este utilata cu cele mai noi tehnologii. Aproximativ 500 de angajaţi lucreaza într-un flux continuu pentru ca produsele sa-i mulţumeasca pe cei mai exigenţi clienţi. 
 
Igiena reprezinta o prioritate oi în procesul de fabricaţie. Laptele este pasteurizat pentru a fi purificat, apoi trece prin circuite închise pâna în momentul ambalarii, fara a lua contact cu mâna omului sau cu aerul. În zona de ambalare, pentru a se evita contaminarea produsului, aerul este purificat. 
 
Aproximativ 1,5 milioane de iaurturi proaspete sunt livrate zilnic atât în România, cât şi în Uniunea Europeana. Danone are astazi în portofoliu peste 80 de produse, care asigura varietatea ofertei oi adaptarea la nevoile şi gusturile consumatorilor. 
 

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close