Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare România în mişcare: De ce este importantă testarea apei şi obligaţiile companiilor

România în mişcare: De ce este importantă testarea apei şi obligaţiile companiilor

România în mişcare: De ce este importantă testarea apei şi obligaţiile companiilor
28 Apr 2013   •   17:42
Astăzi vom vorbi despre siguranţă alimentară dar şi despre producători autohtoni care se straduiesc, şi chiar reuşesc, să câştige tot mai mult increderea clientilor, prin calitatea produselor pe care le produc. 
 
Lucru care nu e uşor mai ales în contextul internaţional al atacurilor, în mare parte gratuite, la care au fost supuse recent alimentele produse in România.
 
Natalia Stroe, director de marketing al Dorna, a explicat în ediţia specială "România în Mişcare" de duminică, că există foarte multe teste care se fac pentru apă: "Atenta verificare a calităţii apei nu este doar o obligaţie legală, este una morală, până la urmă. Avem un proces de calitate foarte extins şi detaliat tocmai ca să ne asigurăm că atunci când vorbim de o apă minerală, treaba este verificată constant". 
 
"Eu cred că gândim cu sufletul, mai degrabă. Sigur, că întotdeauna trebuie să existe o bază extinsă de fapte. Trebuie să vorbim despre emoţii şi stări pentru că în viaţa noastră iubim un brand aşa cum iubim un individ. Consumatorul a devenit mai atent, pentru că are o varietate mai largă şi a devenit şi mai precaut, adică îl cucereşti mai greu", a continuat Natalia Stroe. 
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close