x close

Fii alături de noi!

Victor Ponta, sfaturi privind economia României. ”Este clar că este direcția corectă”

de 23 Ian 2016   •   17:21
Victor Ponta, sfaturi privind economia României. ”Este clar că este direcția corectă” 8
Foto: Facebook
Fostul premier Victor Ponta consideră că direcția economică din perioada 2012-2015 trebuie păstrată și continuată 'cu înțelepciune și profesionalism'.

"Cred că după atâtea confirmări venite atât de la mediul de afaceri intern, cât și de la instituții și experți internaționali este clar pentru toată lumea că direcția economică din perioada 2012-2015 este corectă și eficientă. Ea trebuie doar păstrată și continuată cu înțelepciune și profesionalism!", a afirmat, sâmbătă, fostul premier Victor Ponta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că își dorește ca anul electoral 2016 "să nu strice această direcție" pentru a se păstra "relaxarea fiscală, lipsa inflației, mărirea exporturilor, dar și a investițiilor străine directe și creșterea veniturilor cetățenilor români din ultimii ani".

"Îmi doresc foarte tare ca anul electoral 2016 să nu strice această direcție (să nu ne mai manipuleze vreun "insolvent" din presă, care nu plătește taxe, vorbind despre "greaua moștenire"; să nu mai vedem populismele cu care în 2015 PNL speră să ajungă la guvernare pe furiș dând găuri în buget, accese de austeritate "băsistă" sau crize ideologice rigide și inutile cum a fost discuția despre "salariul minim")! În felul acesta relaxarea fiscală, lipsa inflației, mărirea exporturilor dar și a investițiilor străine directe și, mai ales, creșterea veniturilor cetățenilor români din ultimii ani se poate păstra!", a adăugat Ponta.

Agenția de evaluare financiară Fitch Ratings a reconfirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung în valută și monedă locală ale României la "BBB minus" și, respectiv, la "BBB", perspectiva asociată pentru ambele calificative fiind stabilă, transmite Agerpres.
poza

Actualitate

Gigi Becali şi soţia, prinşi cu o ''jonglerie'' financiară de 2.000.000 de euro

Gigi Becali şi soţia acestuia au primit o lovitură grea din partea magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti, care au dat decizia într-un proces care a început în 2007. Judecătorii au anulat ac...

30 Iul 2016  •  23:29

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati