Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Bâlbele purtătorului de cuvânt al Guvernului, când a fost întrebat de averea sa: "Curiozitatea o satisfac la o cafea, dar nu de la acest pupitru"

Bâlbele purtătorului de cuvânt al Guvernului, când a fost întrebat de averea sa: "Curiozitatea o satisfac la o cafea, dar nu de la acest pupitru"

S-au derulat scene uluitoare la Guvern, unde purtătorul de cuvânt s-a blocat pur şi simplu în faţa jurnaliştilor şi nu a mai avut răspunsuri la întrebări, după ce i s-au cerut explicații despre declarația sa de avere.

de Ioana Mircea    |    05 Oct 2023   •   17:47

Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului a început să se bâlbâie atunci când a fost întrebat de un jurnalist despre declarația sa de avere.

"Declarația mea de avere și de interese a fost depusă în termenul legal, la 30 de zile după numirea mea. Am respectat toate cerințele de acolo și am dat toate lămuririle obligatorii prin lege, referitoare la declarația mea de avere. Curiozitatea dumneavoastră o satisfac la o cafea dacă doriți dar nu de la acest pupitru", a spus acesta.

Ulterior, a fost întrebat despre aprobarea normelor de aplicare din cadrul ordonanței de urgență referitoare la masa caldă în școli, care se afla pe Ordinea de zi. Răspunsul său a fost derutant.

Citește și: Guvernul a aprobat ordonanța pentru taxarea suplimentară a jocurilor de noroc

"Nu din câte șiu, nu a fost pe ordinea de zi? Sunt? Au fost aprobate? Au fost aprobate, da", a spus Mihai Constantin.

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close