Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Cristian Popescu Piedone: "Electoratul meu este stabil. Cetățeanul s-a deșteptat"

Cristian Popescu Piedone: "Electoratul meu este stabil. Cetățeanul s-a deșteptat"

Cristian Popescu Piedone, preşedintele PUSL şi candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei, a comentat decizia coaliţiei PSD-PNL de a schimba candidatul comun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2024   •   21:15

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria București, a spus despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu că este ”blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan”.

Mai mult, edilul Sectorului 5 a vorbit şi de liderul PSD, Gabriela Firea care a intrat în competiția pentru Bucureşti, dar şi ce crede acum despre şansele sale de câștig la alegerile din 9 iunie. 

"Domnul premier dacă a ajuns el să spună că se implică în strângerea de semnături a doamnei candidat este probabil o viziune a domniei sale într-o lume extraordinar de virtuală în care ei, politicienii, trăiesc şi astăzi.

Să schimbi tu astăzi mega candidatul, să nu fi tu mega coaliţia care ai stabilizat probabil la nivel macro România, dar la nivel local ai scăpat-o de sub control din prima zi. Bucureştenii vor alege doar în două sensuri: Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone", a spus Cristian Popescu Piedone, la Antena 3 CNN.

Întrebat dacă crede că şansele sale de câștig  ar putea să scadă acum cu Gabriela Firea în competiția la alegerile pentru Primăria Capitalei, preşedintele PUSL, Cristian Popescu Piedone, a spus: 

"Indiferent de jocurile politice, coborârea unui preşedinte de partid să strângă semnături pentru Gabriela Firea, nu poate să facă decât să bulverseze mult mai mult. Electoratul meu este stabil. Nu poți să impui votul cetăţeanului. Cetățeanul s-a deșteptat. Această coaliţie s-a dovedit nulă",a mai spus Cristian Popescu Piedone.  

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close