Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Motivul pentru care poliţistii au scris greşit pe pancartele de la protest: "Poate pricep și ei mesajul"

Motivul pentru care poliţistii au scris greşit pe pancartele de la protest: "Poate pricep și ei mesajul"

Polițiștii s-au dus peste politicieni și și-au cerut drepturile. Unul dintre ei a agăţat pâine în gardul PNL şi PSD, alături de un mesaj scris incorect, şi apoi a transmis în direct la Antena 3 CNN un mesaj partidelor aflate la guvernare.

Motivul pentru care poliţistii au scris greşit pe pancartele de la protest: "Poate pricep și ei mesajul"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2023   •   18:15

"Este un mesaj, este o metaforă, pentru că politicienii care formează actuala alianță toxică de guvernare, PNL-PSD, au luat pâinea de la gura românilor. Discut în fiecare săptămână cu români și mi-au spus că au devenit vânători de reduceri în magazine. Asta i-a transformat PNL și PSD în ultimii doi ani de zile pe români. Le iau pâinea de la gură", a spus poliţistul Dorobanțu, miercuri, la Antena 3 CNN.

Un mesaj lipit de gardurile partidelor politice a fost scris greşit: Ne "luaţ" pâinea de "l-a" gură!

"Am scris în mod incorect gramatical(...). Să nu creadă cineva că suntem analfabeţi ca unii politicieni din clasa politică.

Am scris acest mesaj incorect, pentru că sunt mulți politicieni care au terminat facultatea înaintea liceului și sunt mulți plagiatori și ne-am gândit că dacă scriem incorect poate suntem luați în seamă, poate pricep și ei mesajul.

Că dacă scriam corect, domniile lor nu înțelegeau. De aceea am scris incorect aceste mesaje. Să fim luați în seamă.

Citeşte şi: Polițiștii au mers peste politicienii din fruntea țării. "Mor oamenii de foame. O să le ia și pâinea de la gură": Primul protest față de austeritate

De ani de zile protestăm în stradă, au zis că vor să dialogheze cu sindicatele, nu neapărat din penitenciare, din poliție, cu toate sindicatele, să vină să vorbească cu noi atunci când iau decizii.

Pentru că există posibilitatea ca și noi să venim cu niște idei bune. Sunt idei gratis pe care le pot lua de la noi, dar nu vor", a explicat poliţistul.
 

×
Subiecte în articol: protest politisti politicieni
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close