Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Alți doi cetățeni români, ținuți ostatici în Fâșia Gaza. Anunțul MAE

Alți doi cetățeni români, ținuți ostatici în Fâșia Gaza. Anunțul MAE

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, marți, că alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, română și israeliană, sunt ținuți ostatici în Fâșia Gaza.

de Ioana Mircea    |    31 Oct 2023   •   21:41

Potrivit anunțului făcut în această seară de Ministerul Afacerilor Externe alte două persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română sunt ținuți ostatici de teroriștii Hamas în Fâșia Gaza.

"În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că autoritățile israeliene au informat ca, în urma verificărilor efectuate, alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza”, se arată într-un comunicat de presă MAE.

Citește și: Soția românului răpit din Israel, la Antena 3 CNN: "Inima mea este frântă. Copiii spun că le este dor de el"

Totodată MAE a precizat că Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene.

×
Subiecte în articol: Război în Israel ostatici Fasia Gaza
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close