Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Rareș Bogdan: "Singurul care poate rupe masiv din electoratul lui Nicușor Dan este Sebastian Burduja"

Rareș Bogdan: "Singurul care poate rupe masiv din electoratul lui Nicușor Dan este Sebastian Burduja"

Singurul care poate rupe masiv din electoratul lui Nicușor Dan este Sebastian Burduja, a spus prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2024   •   21:37

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a afirmat că toți liderii PSD și PNL "ar trebui să se pună în spatele lui Burduja”, pentru că are cea mai puțină respingere din partea electoratului.

În momentul în care, culmea, deși astăzi pare că Cristian Popescu sau Nicușor Dan sunt în pole position, urmați de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, paradoxal, dacă liderii PNL se pun în spatele lui Sebastian Burduja, care are cel mai puțin hate dintre toți patru.

De asemenea, dacă cei patru primari sau trei primari de sector, Negoiță, care are un grad de încredere de peste 60%, Băluță, care are un grad de încredere de peste 65%, Ciucă, care are un grad de încredere de 48%, dacă cei trei primari ai PNL și PSD se pun în spatele lui Sebastian Burduja.

De asemenea, pe panourile din Capitală, în TikTok, în Facebook și Instagram, Ilie Boilojan, Emil Boc, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Nicolae Ciucă ne punem în spatele lui Sebastian, iar premierul Ciolacu, la rândul său, pentru că o treime din electorat e alături de PSD, s-ar pune în spatele unui candidat care are cea mai puțină respingere dintre toți, cu un proiect extrem de serios.

Singurul care poate rupe masiv din electoratul lui Nicușor este Sebastian Burduja”, a spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL afirmă că primarul Sectorului 5, Cristian Popesc Piedone, "e apărut ca un meteorit, de foarte de curând”.

"Nu-mi dau seama cât de stabilă e zestrea sa electorală, care e astăzi mai mult de o treime, dar nu știu dacă el va putea să îl păstreze”, a mai precizat Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close