Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Robert Negoiţă nu îl cunoaşte pe Cătălin Cîrstoiu | "Să plecăm de la premisa că știe, dar Piedone chiar știe administrație"

Robert Negoiţă nu îl cunoaşte pe Cătălin Cîrstoiu | "Să plecăm de la premisa că știe, dar Piedone chiar știe administrație"

"Piedone e cel mai bun la contactul cu cetățeni. Chiar știe administrație", spune primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2024   •   22:30

"Pe Cătălin Cîrstoiu nu-l cunosc, însă am înțeles că este un manager foarte bun. Şi o să plecăm de la premisa că știe, dar Piedone chiar știe administrație", a spus primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, la Antena 3 CNN.

"Eu nu cred în persoane miraculoase, care să influențeze votul... Până la urmă, cetățeanul va decide. (...)

Cel mai important e contactul direct cu cetățeanul, ori aici Piedone e cel mai bun.

La contactul cu cetățenii știe să interacționeze. E ce trebuie”, a mai spus primarul Sectorului 3 al Capitalei, adăugând că se bucură că există alternativă.

Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu, este candidatul comun PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, și-a lansat, duminică, în mod oficial, candidatura la Primăria Capitalei. 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close