Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bucureștiul, șantier imens înainte de alegeri. Materialele de construcții de pe străzi au devenit exponate de neatins, de câteva săptămâni

Bucureștiul, șantier imens înainte de alegeri. Materialele de construcții de pe străzi au devenit exponate de neatins, de câteva săptămâni

Bucureştiul s-a transformat într-un şantier imens! Totul cu doar câteva luni înainte de alegeri. În unele locuri se munceşte abitir, în altele ţevile noi de termoficare stau pe post de exponate de săptămâni întregi. Bucureştenii le admiră, dar fac duş tot cu apă rece.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2024   •   19:06

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!", este mesajul care pare să fi devenit sloganul perfect al Administraţiei Publice din Bucureşti în ultimii 30 de ani. Pe străzi zac zeci de ţevi de termoficare abandonate. Conducte care ar fi trebuit îngropate de multă vreme în pământ pentru ca bucureştenii să beneficieze de ce şi-au dorit cel mai mult. Apă caldă!

Dar apa caldă n-a mai venit, iar pe marile bulevadre ale Capitalei stau conductele aşezate parcă în vitrină unui magazin, să le admire lumea. E drept, trei ani de zile, bucureştenii nu le-au văzut.

"Nu, apă caldă nu există absolut deloc, deci, incredibil, o constatare aşa ca cetăţean", a spus un localnic.

Iar de cele mai multe ori constatările cetăţenilor rămân doar la acest nivel, de constatare. La cinci sute de metri distanţă, pe acelaşi bulevard, Mihai Bravu, alt şantier, alte benzi de circulaţie ocupate, alte cozi de maşini.

Și în Piața Victoriei a răsărit un şantier. Aceste lucrări blochează două artere importante din Capitală. Plângeri ar fi existat că durează deja de prea mult timp aceste lucrări chiar din partea guvernanţilor.

Până când vom avea o Capitală fără praf de şantier probabil că va mai trece multă apă pe Dâmboviţa. Până atunci, pentru acest Bucureşti se bat acum candidaţii la primăria generală.

×
Subiecte în articol: București alegeri santier
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close