Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Primul magazin fără case de marcat a fost deschis în România | Modul în care funcționează noul concept

Primul magazin fără case de marcat a fost deschis în România | Modul în care funcționează noul concept

Conceptul de supermarket fără angajaţi sau case de marcat a ajuns şi în România. Primul astfel de magazin a fost deschis în București, iar acesta urmează să facă parte dintr-o reţea mai extinsă. Cei care merg la cumpărături acolo pun direct produsele în coş, iar când ies pe uşă le sunt retraşi banii din cont.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   20:10

Pentru a putea achiziționa produse din noul magazin, clienții trebuie să îşi instaleze mai întâi aplicaţia retailerului, în care vor adăuga un card bancar. Apoi, la intrarea în magazin trebuie să scaneze un cod QR şi aleg produsele.

Fiecare produs este cântărit pe raft şi în cazul în care vrem să returnăm unul dintre produse, atunci va trebui să îl punem exact în acelaşi loc, pentru că altfel sistemul nu îl va recunoaşte ca fiind returnat.

După ce terminăm cumpărăturile, pur şi simplu ieșim din magazin, iar plata se face prin retragerea sumei de bani pentru aceste produse.

Noul concept promite eliminarea cozilor şi o experienţă mult mai rapidă pentru cumpărături şi există deja implementat de câţiva ani în ţările vestice.

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close