Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce a descoperit un profiler care a intrat în mintea lui Vasile Lavric numit "mâncătorul de femei"

Ce a descoperit un profiler care a intrat în mintea lui Vasile Lavric numit "mâncătorul de femei"

Un profiler de la Poliție, i-a făcut și analiza comportamentală lui Vasile Lavric numit "mâncătorul de femei". Iată concluziile.

Ce a descoperit un profiler care a intrat în mintea lui Vasile Lavric numit "mâncătorul de femei"
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2022   •   19:03

Înainte de dispariția soției, Vasile Lavric și-a legat unul dintre băieți cu bandă adezivă și i-a cerut să-și desfacă legătura.

Este declarația care l-a înfundat pe cel supranumit de anchetatori "mâncătorul de femei". Cel care a povestit asta în fața procurorilor este chiar unul dintre fii.

Nouă copii cu 5 femei are Vasile Lavric. Un profiler de la Poliție, i-a făcut și analiza comportamentală și l-a descris pe sucevean ca fiind un om simplu, de la țară, dar bântuit de imaginea perfectă a mamei, la al cărui nivel nu a putut ridica niciuna dintre femeile care au dispărut din preajma sa.

Ce a descoperit un profiler care a intrat în mintea lui Vasile Lavric numit "mâncătorul de femei"

Două soții și două iubite nu au fost găsite nici până în ziua de azi. Alte două foste neveste au murit în condiții bizare.

"El nu e vinovat cu nimic. Decât să facă puşcărie, mai bine să moară", spunea în 2014 Aurica Bodnărescu, când suceveanul Vasile Lavric fusese arestat pentru încercarea de a-și ucide una dintre soții, pe Nicoleta Lavric.

Și tot atunci s-au făcut scotociri pentru găsirea ei, dar și a celor 2 surori ale acesteia. Nimic. Mâncătorul de femei a scăpat cu o condamnare de 3 ani cu suspendare.

"Gândiți-vă că ele sunt în Italia, cineva le-a văzut. Nu-i nimic. Vom plăti defectivi. Împrumutăm bani de la bancă și plătim detectivi", așa a spus Lavric și despre ea şase ani mai târziu după ce Aurica s-a evaporat, în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020.

Vasile Lavric, "mâncătorul de femei", bântuit de imaginea perfectă a mamei

Şi iar au răscolit polițiștii, curtea și mlaștina de lângă casă. Au căutat-o pe Aurica și în Ucraina, dar și la cele 238 de firme de transport internațional, în mănăstiri, la toate morgile, la companiile aeriene, în spitale și la bănci.

Ultima persoană care a văzut-o în viață e Vasile Lavric, iar unul dintre fii și-a amintit cum, înainte de dispariția femeii, tatăl său l-a legat pe unul dintre frați cu o bandă adezivă, încercând să probeze dacă se poate desface singur.

Nimeni nu știe unde e cadavrul Aurică și nici unde sunt celelalte 3 femei care au dispărut în același mod. Un istoric ce a cântărit în sentința de 30 de ani de pușcărie.

Cum a reușit atâția ani dacă el le-a ucis pe cele 4 femei dispărute, să nu cedeze este pentru că, spune un profiler la BRI, care "capacitatea de a-și fabrica propriul adevăr uitând ce nu dorește să știe, adică să mintă inconștient".

"Femeile din viața de cuplu a subiectului l-au dezamăgit profund"

Toată viața lui s-a ghidat după modelul matern. Femeile din viața de cuplu a subiectului l-au dezamăgit profund. Niciuna dintre ele nu a reușit să se ridice la înălțimea idealului feminin al imago-ului matern.

Niciuna nu a egalat-o pe mama sa, care a constituit și constituie obiectul de relație cel mai iubit și de necontestat din viața subiectului.

Iar de declicul s-a produs atunci când femeia din viața sa începea să se emancipeze, să capete arii de independență.

În mod ciudat, pe lângă cele 4 femei dispărute, alte 2 soții ale aceluiași Vasile Lavric au murit anterior în condiții dubioase.

×
Subiecte în articol: Vasile Lavric mâncătorul de femei
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close