Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Intrarea în Portul Constanța, blocată de protestatari. Cozile de mașini sunt kilometrice

Intrarea în Portul Constanța, blocată de protestatari. Cozile de mașini sunt kilometrice

Protestatarii din transport și agricultură au blocat în această seară Portul Constanța. Cozile de mașini se întind pe mai mulți kilometri.

de Cătălina Buzoianu    |    Ioana Mircea    |    15 Ian 2024   •   19:51

Este un adevărat haos în Portul Constanța, în această seară. Zeci de TIR-uri și autoturisme de capacitate mică blochează drumurile de acces spre porturile 7, 8, și 9 din Constanța.

Protestatarii din agricultură și transport sunt nemulțumiți de faptul că nu sunt ascultați și că nu li se rezolvă doleanțele. Vor ca taxele să fie reduse și ca RCA-ul să nu crească.

Citește și: "Tai-o cu hoții tăi cu tot!" | George Simion, huiduit din nou de protestatari, la Constanța

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu intrarea blocată în Portul Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Totuși, marea lor nemulțumire este că nu sunt ascultați, motiv pentru care astăzi au decis să intre în Portul Constanța. Au făcut acest lucru și se deplasează pe drumurile de acces din interiorul portului, blocând circulația celorlalte autocamioane care merg la operațiuni de încărcare, descărcare la nave. Sunt cozi kilometrice.

La fața locului sunt jandarmi și polițiști la fața locului care încearcă să negocieze cu șoferii și să găsească o soluție de compromis astfel încât activitatea să nu fie blocată și nici ei să nu oprească acest protest

×
Subiecte în articol: protest Portul Constanţa
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close