Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "Tai-o cu hoții tăi cu tot!" | George Simion, huiduit din nou de protestatari, la Constanța

"Tai-o cu hoții tăi cu tot!" | George Simion, huiduit din nou de protestatari, la Constanța

Liderul partidului AUR a fost huiduit din nou de protestatarii din transporturi și agricultură, după ce acesta s-a prezentat la protestul lor din Constanța.

de Ioana Mircea    |    15 Ian 2024   •   17:38

Protestatarii din transporturi și agricultură s-au întâlnit din nou cu George Simion, liderul partidului AUR, de data aceasta la protestul de astăzi din Constanța.

Ultima dată, la protestul din București, parlamentarul a fost huiduit de protestatari pentru că s-a prezentat acolo.

Și acum, George Simion a fost huiduit. "La revedere! Nu aveți ce căuta în Constanța. Acolo, la hoții voștri să vă duceți. Ce te uiți așa la mine? Hai tai-o! Tai-o cu hoții tăi cu tot!", i-a spus un protestatar în timp ce politicianul se afla în mașină.

Citește și: "Ne-am săturat să fim sclavi în propria țară!": Mărturiile fermierilor veniți din toată România la protest, blocați cu utilajele la marginea Bucureștiului

Fermierii și transportatorii din România au ieșit în stradă să protesteze împotriva scumpirilor din ultimul an, la carburanți, la polițele RCA și la taxele de drum.

"Sunt drepturile noastre! Această țară nu aparține numai politicienilor, ci tuturor românilor. Noi oprim cele 240 de companii care vor să ne socată la vânzare în secunda unu. Acele resurse naturale aparțin tuturor românilor.

Ne-am săturat să fim sclavi în propria țară! Ne-am săturat să ne amanetăm copiii și nepoții ca să plătească datoriile pe care le fac acești oameni", a fost mărturia dramatică a fermierului Ștefan Muscă, la protestul din București.

 

×
Subiecte în articol: George Simion protest fermieri
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close