Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tratamente corporale pentru depozitele de grăsime inestetice. Primele rezultate se văd de la prima şedinţă

Tratamente corporale pentru depozitele de grăsime inestetice. Primele rezultate se văd de la prima şedinţă

Cu toții căutăm o formulă magică pentru o siluetă fără imperfecțiuni. Specialistii recomanda un plan alimentar echilibrat, mișcare și proceduri de remodelare corporală.

Tratamente corporale pentru depozitele de grăsime inestetice. Primele rezultate se văd de la prima şedinţă
Sursa foto: Unsplash.com | Siora Photography
de Georgiana Mihăilă    |    21 Feb 2022   •   14:00

Tehnologia de ultimă generație este o soluție pentru persoanele care își doresc rezultate rapide și sigure chiar și în zonele problematice, din care țesutul adipos este greu de eliminat.

"Persoanele care își doresc să slăbească trebuie să folosească o metodă integrativă – alimentație, sport și proceduri de remodelare corporală",  a spus Patricia Nahaiciuc, tehnician nutritionist, în cadrul emisiunii Numai de bine de la Antena 3.



Prin aplicarea corectă a tehnicilor de remodelare corporală se poate slăbi mai mult și mai repede decât doar prin dietă și sport. Specialiștii recomandă eliminarea alimentelor nesănătoase, un plan bine gândit de efort fizic și ședințe combinate de proceduri de slăbit. O astfel de strategie te va ajuta să pierzi kilogramele în plus mai ușor și mai bine proporționat.

"Există foarte multe persoane care își fac depozite în anumite zone ale corpului și, de foarte multe ori, nici prin alimentație și nici prin sport nu putem scăpa de aceste depozite de grăsime, aici intervenim cu procedurile de remodelare corporală, pentru că ele topesc grăsimea din zona respectivă", a mai spus tehnicianul.

"Organismul are nevoie de un impuls, iar acest impuls îl poți găsi doar cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală", a precizat Rusu Ștefania, specialist în remodelare corporală.

Conform statisticilor, 86% dintre femei au celulită. În general, apare ușor și se elimină greu. Însă tehnologia este de partea noastră.

Aparatul are două tehnologii. Vacumuul care sparge orice celulă de celulită formată și radiofrecvența care vă ajută la elasticitate și fermitate. Radiofrecvența este o căldură foarte, foarte plăcută.

"Este și va rămâne foarte mult timp unul dintre cele mai bune aparate în lupta asta cu celulita", a mai precizat Rusu Ștefania.

De câte ședințe avem nevoie ca să vedem rezultatele?

"O persoană cu gradul I de celulită poate face lejer să facă 5-6 ședințe și să fie foarte mulțumită. Dar dacă avem o persoană cu gradul IV de celulită, vorbim de acea celulită care se simte la atingere, care este dureroasă și care se simte și inestetic, trebuie undeva între 8 și 10 ședințe", mai spune specialistul.

În schimb, persoanele care luptă cu depozitele mari de grăsime trebuie să se alieze cu o altă tehnologie.

Deci aveți 89, iar imediat după prima ședință, este probabil să scădeți undeva între 3-4 cm.

Aparatul folosește ultrasunete intens focusate, care microperforează grăsimea neafectând structura pielii și nici organismul.

Este un tratament pe care îl poți face doar o dată la 30 de zile, fiindcă în această perioadă aceste grăsimi vor fi metabolizate de organismul nostru și eliminate în mod natural.

Primele rezultate sunt vizibile imediat după prima ședință, până la -4cm. Iar în următoarele 30 de zile, în functie de metabolism, stilul de viață și tipul stratului adipos se poate ajunge la o scădere de până la -10cm.

×
Subiecte în articol: Numai de bine miscare silueta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close