Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Educaţie financiară pe uliţa satului, într-o comună din Prahova 

Educaţie financiară pe uliţa satului, într-o comună din Prahova 

Educaţie financiară și în domeniul tehnologiei, pe ulița satului. Este proiectul inițiat de o companie ce activează în sfera telecomunicaţiilor, dar și în cea bancară. 

Educaţie financiară pe uliţa satului, într-o comună din Prahova 
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2022   •   11:59

Astfel, mai mulți localnici dintr-o comună din Prahova au învățat să folosească bancomatele sau cum să acceseze diferite credite, raportat la posibilitățile materiale. 

Caravana susținută de o companie de telecomunicaţii şi un bancă din România a adus cursurile de educație financiară și tehnologie în comunitățile rurale din România. 

"Venim cu ideea de a dezvolta un dialog sincer despre cum am putea găsi cele mai bune idei de dezvoltare în România", spune Cornel Perţea, director Zonal Retail al băncii.

Într-o periodă în care serviciile de banking sunt în continuă dezvoltare, proiectul vine în sprijinul comunităţii rurale, mediul în care produsele din domeniu sunt din ce în ce mai des utilizate. 

Sunt fermieri, spre exemplu, care vor să acceseze credite ori să opereze în mediul online, însă nu ştiu cum şi când să se lanseze în astfel de investiţii. 

Și pentru vârstnicii care încasează pensia pe card, informaţiile au fost extrem de benefice.

Demersul a fost iniţiat din dorința de a-i ajuta pe oameni să descopere posibilitățile de dezvoltare pentru viitor, dar mai ales pentru a regla relația cu banii din prezent. 

×
Subiecte în articol: România Inteligentă bancomat prahova
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close