Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Turcul bănuit de crimă nu vrea să colaboreze cu anchetatorii. ADN-ul femeii ucise a fost găsit în casa lui | Similitudini cu cazul Caracal

Turcul bănuit de crimă nu vrea să colaboreze cu anchetatorii. ADN-ul femeii ucise a fost găsit în casa lui | Similitudini cu cazul Caracal

Noi informații în cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe câmp, lângă autostradă. Turcul bănuit de crimă nu vrea să colaboreze cu anchetatorii. ADN-ul femeii ucise a fost găsit în casa lui!

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   22:06

Descoperiri macabre în fortăreaţa turcului bănuit că a ciopârţit femeia găsită fără viaţă pe câmp. Este al doilea caz Caracal!

Turcul cu cetăţenie germană este principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost găsit într-un sac lângă Autostrada A1.

Zeci de mascaţi, poliţişti şi criminalişti i-au controlat astăzi casa.

Sunt mai multe dovezi care îl incriminează - pete de sânge, saci şi o sârmă cu care ar fi legat victima. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, ADN-ul femeii ucise a fost găsit în casa lui.

Fortăreaţa turcului aminteşte de cazul Caracal, un alt caz care a şocat România - curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, care a ucis două adolescente. 

"Vorbim despre o casă improvizată, pentru că aici a funcționat un depozit de mobilă, o fortăreață am putea spune. S-a construit o mansardă deasupra camerelor de locuit. 

Acolo au căutat foarte mult timp, mai mult de 14 ore au stat aici specialiștii. Cei mai buni specialiști din cadrul Poliției Române au ridicat foarte multe probe.

Şi, da, au ridicat probe care conțineau ADN-ul acestei femei. Este o informație care a fost confirmată de către laborator, ceea ce înseamnă că există proba principală în acest caz pentru ca acest individ să fie considerat principal suspect. 

Probele ADN arată că această femeie a fost aici. Au fost găsite inclusiv urme de sânge, au fost găsite haine", a relatat Georgiana Murgilă, joi seară, în direct la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Turcul suspect de crimă nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii 

"Inițial le-a spus că nu știe foarte bine românește, că nu înțelege foarte bine procedurile și întrebările. Ei bine, i-a fost adusă și o traducătoare, care a stat pe tot parcursul celor 14 ore aici.

Nu a vrut să colaboreze, nu a vrut să recunoască ce s-a întâmplat cu această femeie", a mai spus Georgiana Murgilă.

Turcul suspect de crimă este în drum spre Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, unde va fi audiat pe parcursul acestei nopți, cel mai probabil reținut apoi, și mâine s-ar putea să continue perchezițiile. 

Sunt mai multe femei din proximitatea acestui turc care au dispărut ciudat

"În ceea ce o privește pe prima soție se pare că s-a stabilit că este vorba despre probleme medicale. În timpul în care acest individ avea o altercație destul de violentă cu niște vecini, se certau pe un teren de aici din zonă, această femeie ar fi murit. Acestea sunt informațiile pe care le-am aflat astăzi. 

Apoi, după ceva timp a avut o altă parteneră de viață despre care vecinii susțin că au văzut-o până la un moment dat. Apoi a dispărut în mod misterios, deși ea locuia cu el adică aveau o relație stabilă.

Apoi a fost văzut cu foarte multe alte femei pe care le aducea cu această mașină. Spuneau vecinii faptul că îi vedeau împreună în această mașină, intrau în casă. Ne aducem aminte, în cazul Caracal, când vorbeau oamenii de acolo, cei care intraseră la Dincă în casă, că este vorba despre o aglomerație de gunoaie, fier, ș.a.m.d.

Ei bine, astăzi poștașul ne spunea în exclusivitate faptul că asemănător este și în cazul acesta. A intrat de câteva ori în casă, a văzut și femei în casa acestui individ și foarte multe gunoaie, fier. Tocmai de aceea a fost foarte greu astăzi pentru anchetatori să facă lumină și să smulgă probe din toate aceste cotloane", a mai spus Georgiana Murgilă.

Vecinii spun că turcul era un tip dubios, violent, mereu pus pe scandal

Vă amintim că Mirela, o femeie de 38 de ani din Capitală, a fost găsită tranşată, pe câmp. Mirela, care lucra ca damă de companie, şi-a anunțat sora că urmează să meargă la o întâlnire, înainte de dispariție.

Sora Mirelei a reclamat dispariţia femeii la poliţie pe 6 martie. 

Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița.

Dacă se dovedeşte că cetăţeanul turc este ucigaşul Mirelei, bărbatul riscă închisoarea pe viaţă. 
 

×
Subiecte în articol: ancheta crima ADN femeie ucisă turc
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close