Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce i-a spus femeia găsită moartă pe un câmp de lângă autostrada A1, surorii ei, înainte să plece de acasă

Ce i-a spus femeia găsită moartă pe un câmp de lângă autostrada A1, surorii ei, înainte să plece de acasă

Operațiunea de capturare a criminalului Mirelei, femeia care a fost găsită decedată lângă autostradă, este în plină desfășurare.

de Laura Dinu    |    11 Apr 2024   •   13:20

Polițiștii și mascații au descins în cartierul Rahova, la casa unui afacerist turc, care arată ca o adevărată fortăreață. Imobilul are montate zeci de camere de supraveghere, iar anchetatorii fac chiar în aceste momente percheziții.

Descinderile au loc în contextul în care, înainte de dispariție, femeia și-ar fi anunțat sora, potrivit unor surse Antena 3 CNN, că merge să se întâlnească cu un bărbat turc.

Între timp, apar informații noi în cazul crimei. Femeia găsită moartă ar fi fost bătută şi amenințată cu moartea de iubit, cu două săptămâni înainte de dispariție.

Potrivit unor surse, atunci femeia l-a părăsit pe partener și s-ar fi mutat la sora ei, dar individul a venit după ea si a încercat s-o scoată cu forța din casă.

Mai mult, victima ceruse şi două ordine de protecție împotriva iubitului, dar apoi și-a retras plângerile. Cu toate acestea, individul nu este principalul suspect al polițiștilor care merg acum pe altă pistă.

Sora femeii ucise a fost audiată de procurori şi poliţişti şi a povestit când a văzut-o pentru ultima dată.

"Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii.

Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informații, nu am niciun indiciu. Nimic altceva.

Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariției am anunțat", a declarat sora victimei.

Cadavrul a fost găsit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița.

Incidentul a fost semnalat prin 112.

×
Subiecte în articol: Mirela femeie ucisă
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close