Antena 3 CNN Externe A umplut un ou de ciocolată cu droguri. Autoritățile au rămas fără cuvinte când au descoperit unde l-a ascuns

A umplut un ou de ciocolată cu droguri. Autoritățile au rămas fără cuvinte când au descoperit unde l-a ascuns

A umplut un ou de ciocolată cu droguri. Autoritățile au rămas fără cuvinte când au descoperit unde l-a ascuns
Sursa foto: foto- Instagram
13 Apr 2018   •   23:13

O britanică a folosit recipientul din plastic al unui ou Kinder pentru a pune droguri în el. Femeia de 35 de ani a fost ulterior arestată. 

Selina Krener era cu fiul ei de patru ani în mașină atunci când a fost oprită de poliție. Pentru a ascunde faptul că avea asupra sa droguri, femeie și-a pus oul Kinder în zonele intime. 

Oamenii legii au decis să o conducă la spitalul “Grimsby’s Diana, Princess of Wales”, unde a fost supusă unor radiografii și examinări amănunțite. În timpul controlului, femeia a încercat să scape de dovezile incriminatorii și a aruncat recipentul din plastic sub un scaun, potrivit Metro

În el se aflau mai multe tipuri de stupefiante, printre care cocaină, heroină și cannabis, au constatat oamenii legii. De asemenea, în urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit asupra sa și o sumă uriașă de bani, provenită probabil din traficul de droguri.

Selina Kriener, o fostă prostituată, a negat că ar avea vreo legătură cu oul Kinder plin cu droguri, însă testele AND au confirmat că ea a fost cea care l-a transportat în spital.

×
Subiecte în articol: ciocolata droguri cuvinte britanica
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close