Antena 3 CNN Externe Afacerea cu care o tânără a dat lovitura la 24 de ani: "Muncesc doar 20 de minute pe zi"

Afacerea cu care o tânără a dat lovitura la 24 de ani: "Muncesc doar 20 de minute pe zi"

O tânără în vârstă de 24 de ani a povestit cum a ajuns să lucreze doar 20 de minute pe zi într-o afacere care îi aduce o sumă importantă de bani.

Afacerea cu care o tânără a dat lovitura la 24 de ani: "Muncesc doar 20 de minute pe zi"
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    07 Mai 2023   •   15:58

O tânără de 24 de ani din SUA a dat lovitura după ce și-a deschis o firmă la care muncește doar 20 de minute pe zi. În ciuda programului scurt de muncă, fata, pe numele ei, Hannah Ingram, ridică 5.500 de dolari pe lună de pe urma afacerii.

Tânăra a început să lucreze la 17 ani. După o scurtă perioadă petrecută în facultate, s-a lăsat de studii şi a devenit broker imobiliar. În timp, fata a început să învețe despre conceptul de venit pasiv şi a încercat să investească într-o afacere care funcționează aproape de una singură, scrie CNBC, citat de Business Magazin.

Tânăra a reușit să cumpere cu 2.000 de dolari o spălătorie auto, care îi aduce venituri colosale.

"Partea cea mai bună e că lucrez doar 20 de minute pe zi, când merg să ridic banii şi să verific daca totul este în regulă", a declarat Hannah.

Citește și: De unde vin produsele Cien de la Lidl. Românii le cumpără, dar mulţi nu ştiu de unde provin aceste cosmetice

Conform contractului pe care l-a încheiat, tânăra s-a angajat să acopere toate ratele lunare, precum şi impozitul pe venit, proprietate şi facturile pentru utilități. După satisfacerea acestor obligații, Hannah a putut încasa întreg profitul.

Conform Mediafax, Hannah Ingram susține că succesul unui business de acest tip ține de locație, care trebuie să fie cât mai accesibilă clienților și calitatea serviciilor care vor păstra clienții.

×
Subiecte în articol: afacere tanara SUA spălătorie auto
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close