Antena 3 CNN Externe Angelina Jolie, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea mamei sale: "Sunt la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”

Angelina Jolie, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea mamei sale: "Sunt la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”

Prin cea mai recentă postare pe rețelele sociale, Angelina Jolie și-a impresionat profund fanii, până la lacrimi, publicând o fotografie rară în care apare alături de mama sa, la 15 ani de la trecerea în neființă a lui Marcheline Bertrand.

Angelina Jolie, dezvăluiri emoționante la 15 ani de la moartea mamei sale: "Sunt la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”
Sursa foto: Instagram I Angelina Jolie
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   23:40

Angelina Jolie, una dintre cele mai renumite și apreciate actrițe din lume, a avut o relație strânsă cu mama sa, Marcheline Bertrand, iar mulți susțin că a moștenit frumusețea de la aceasta.

Într-o postare emoționantă, actrița de la Hollywood și-a amintit de mama sa, care ar fi împlinit 73 de ani pe data de 10 mai.

Marcheline Bertrand a pierdut bătălia cu cancerul mamar și ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani.

Mama actriței de la Hollywood a luptat îndârjit cu cancerul, iar prin această postare, Jolie a dorit să atragă atenția asupra acestei boli necruțătoare.

Citește și: Bianca Brad, primul semn de cancer. Totul s-a întâmplat într-o noapte | Alimentul la care a renunțat total

"Mâine (10 mai) se fac 73 de ani de naștere a mamei mele.

Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian.

În iunie voi fi la o luna distanță de vârsta la care ea a fost diagnosticată.

Am avut intervenții chirurgicale preventive pentru a încerca să reduc șansele, dar continui să fac controale”, a scris Angelina Jolie pe pagina ei personală de Instagram.

Actrița le-a încurajat pe femei să își facă controalele de sănătate la timp și a împărtășit modalități de depistare a cancerului în stadiile incipiente.

"Vă rog să aveți grijă de voi și să vă faceți din timp mamografii și analize de sânge sau ecografii, mai ales dacă aveți cazuri de cancer în familie”, a mai scris actrița.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Angelina Jolie (@angelinajolie)

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Marcheline Bertrand
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close