Antena 3 CNN Externe Arsenalul tânărului de 21 de ani care a ucis opt persoane și a rănit alte 13, în Serbia

Arsenalul tânărului de 21 de ani care a ucis opt persoane și a rănit alte 13, în Serbia

Poliția din Serbia a găsit un întreg arsenal în locuințele pe care le folosea suspectul de 21 de ani care a ucis aseară opt persoane și rănit alte 13.

Arsenalul tânărului de 21 de ani care a ucis opt persoane și a rănit alte 13, în Serbia
Sursa foto: Facebook | Министарство унутрашњих послова Републике Србије
de Ioana Mircea    |    05 Mai 2023   •   20:22

Polițiștii din Serbia au percheziționat astăzi cabana folosită de suspectul de 21 de ani, în Shevshin, și au găsit o carabină cu optică, un pistol, un pistol de semnalizare, două amortizoare, un cuțit de vânător și alte părți de arme, 164 gloanțe de calibru diferit, 13 cartușe de vânător, 12 cartușe, 4 gloanțe de semnalizare și 25 bucăți de muniție de karabină.

De asemenea, în timpul percheziției unei case și a unei instalații auxiliare în așezarea Vinjiste, polițiștii au găsit patru grenade de mână, mai multe cutii cu muniție de pistol, mai multe bucăți de muniție trasă, un cadru de pistol, două cadre cel mai probabil pentru o pușcă automată, un purtător de optică, precum și un automat pușcă fără număr de fabrica.

Citește și: Imaginile momentului! Filmulețul cu capturarea tânărul de 21 de ani care a împușcat zeci de persoane în Serbia

Atacatorul a tras focuri de armă în mai multe sate din jurul Mladenovac, mai întâi în satul Dubona, apoi în Malo Orašje și apoi în Šepšin. În urma atacului, opt persoane și-au pierdut viața și alte 13 au fost rănite.

Peste 600 de polițiști, membri ai Administrației Poliției Criminale, Unităților Speciale Antiteroriste, Jandarmerie, Brigăzi de Poliție, Unități de Securitate, Poliție Rutieră, Servicii de Metode Speciale de Investigații, Unități de Intervenție 92, Unități de Elicoptere, Sectorul Analitică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, precum și Poliția Zonală a guvernului de la Belgrad, Smederevo și Kragujevac. Poliția și procuratura lucrează la acest caz.

×
Subiecte în articol: Serbia
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close