x close

Fii alături de noi!

Autostradă de 100 de kilometri doar pentru bicicliști

de 08 Ian 2016   •   13:06
Autostradă de 100 de kilometri doar pentru bicicliști 127
Foto: freeimages.com
Proiectul guvernului german de a reduce numarul automobilelor poluante de pe sosele se dovedeste o adevarata mana cereasca pentru iubitorii ciclismului din aceasta tara.

Pentru a incuraja folosirea mijloacelor de transport ecologice, autoritatile regionale din vestul tarii au finantat un proiect care prevede crearea unei autostrazi pentru biciclete, iar primul tronson este deja gata, relateaza Phys.org.

Autostrada biciclistilor (Velobahn) se intinde pe o distanta de 100 de kilometri si uneste 10 orase din vestul tarii, ca si 4 campusuri universitare.

Primul tronson de 5 kilometri a fost deja deschis circulatiei, iar autoritatile promit ca acest drum va ramane interzis autoturismelor.

Citiți mai mult pe business24.ro
poza

Actualitate

Iohannis: SIE va avea șef interimar. Voi face o propunere Parlamentului după alegeri

Președintele Klaus Iohannis a spus, luni, după demisia lui MRU de la șefia SIE, că Serviciul de Informații Externe va fi condus în continuare de șeful interimar, generalul Silviu Predoiu, și va veni cu o...

26 Sep 2016  •  18:21

poza

Show

Laura Cosoi, în doliu. „Noi nu o vom uita niciodată”

Laura Cosoi este îndoliată, după ce o persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață în weekendul trecut. „La inceputul verii, parintii mamei au fost internati pentru o luna in spital ca...

26 Sep 2016  •  18:03

sati