x close

Fii alături de noi!

Autostradă de 100 de kilometri doar pentru bicicliști

de 08 Ian 2016   •   13:06
Autostradă de 100 de kilometri doar pentru bicicliști 127
Foto: freeimages.com
Proiectul guvernului german de a reduce numarul automobilelor poluante de pe sosele se dovedeste o adevarata mana cereasca pentru iubitorii ciclismului din aceasta tara.

Pentru a incuraja folosirea mijloacelor de transport ecologice, autoritatile regionale din vestul tarii au finantat un proiect care prevede crearea unei autostrazi pentru biciclete, iar primul tronson este deja gata, relateaza Phys.org.

Autostrada biciclistilor (Velobahn) se intinde pe o distanta de 100 de kilometri si uneste 10 orase din vestul tarii, ca si 4 campusuri universitare.

Primul tronson de 5 kilometri a fost deja deschis circulatiei, iar autoritatile promit ca acest drum va ramane interzis autoturismelor.

Citiți mai mult pe business24.ro
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati