Antena 3 CNN Externe Bacșișul uriaș lăsat de un artist celebru după ce a fost servit. Chelnerița, copleșită de gest: "Un tip autentic și de treabă"

Bacșișul uriaș lăsat de un artist celebru după ce a fost servit. Chelnerița, copleșită de gest: "Un tip autentic și de treabă"

O chelneriță care a servit la mese timp de aproape 20 de ani a avut parte de surpriza vieții ei, după ce un artist celebru i-a oferit o sumă uriașă drept bacșiș.

Bacșișul uriaș lăsat de un artist celebru după ce a fost servit. Chelnerița, copleșită de gest: "Un tip autentic și de treabă"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   20:50

Totul s-a petrecut în SUA, iar povestea este legată de numele artistului american Post Malone, care i-a oferit unei chelnerițe un bacșiș la care nu s-a așteptat vreodată.

Tânăra a dezvăluit că artistul i-a oferit un bacșiș de 3.000 de dolari (echivalentul a 2.800 de euro) și a inclus, de asemenea, o taxă de serviciu de 22%, în valoare totală de 535,26 de dolari (echivalentul a 500 de euro).

"Servesc de aproape 20 de ani și este de departe cel mai bun bacșiș pe care l-am primit vreodată. Un tip atât de autentic și de treabă”, a scris chelnerița, pe rețelele sociale.

Postarea a atras rapid atenția internauților, iar fanii au lăudat generozitatea artistului, unii dintre aceștia împărtășind experiențele lor.

Citește și: Marele vis al lui Hagi. Echipa la care ar vrea să-l vadă pe Ianis jucând: "Sper ca fiul meu să îmbrace acest tricou într-o zi"

"El locuiește aici, în Utah, unde locuiesc eu. Este cunoscut în comunitate ca fiind cel mai drăguț și generos tip. Toată lumea îl iubește", a scris cineva.

"Am lucrat, anul acesta,  la petrecerea organizată de ziua lui de naștere și ne-a lăsat fiecăruia un bacșiș de 1.000 de dolari, pentru poate cinci ore de muncă și a fost foarte drăguț", a scris altcineva.

În trecut, cântărețul s-a remarcat și prin alte gesturi de generozitate, care au contribuit, totodată, la consolidarea imaginii sale de artist iubit și respectat, potrivit Ladbible, citat de stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: bacsis chelnerita Post Malone
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close