Antena 3 CNN Externe Cadoul bizar oferit de un elev pentru profesoara sa, de Crăciun: "Din dulapul de curățenie al mamei"

Cadoul bizar oferit de un elev pentru profesoara sa, de Crăciun: "Din dulapul de curățenie al mamei"

Alegerea cadourilor pentru profesori poate fi o alegere dificilă pentru elevi. Din respect pentru dascălii care te învață, cadoul trebuie să fie unul pe măsură. Totuși, o profesoară a primit un cadou la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Cadoul bizar oferit de un elev pentru profesoara sa, de Crăciun: "Din dulapul de curățenie al mamei"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   18:19

Este și cazul unei profesoare din Marea Britanie care, în preajma Crăciunului, a primit în dar de la unul dintre elevii săi un produs handmade neconvențional.

Sianna Stodd credea că a primit în dar un săpun nevinovat, dar s-a dovedit a fi, de fapt, un baton realizat din înălbitor. Femeia a povestit că a desfăcut cadourile în fața copiilor și a rămas uimită când a ajuns la batonul pe care-l credea de săpun.

"Mirosea foarte puternic a înălbitor. Când l-am întrebat pe copil ce era, acesta a răspuns simplu: Din dulapul de curățenie al mamei", a declarat femeia. 

Întrebat cum a reușit să facă batonul, copilul a explicat că a folosit "lucruri din dulapul de curățenie al mamei!".

Citește și: Proces deschis după ce un examen s-a terminat cu 90 de secunde mai devreme. Daunele cerute de studenți 

"Profesorii nu așteaptă cadouri de Crăciun de la părinți sau copii! Iar dacă o fac, înseamnă că au greșit profesia! Cu toate acestea, este atât de drăguț și grijuliu din partea lor să dorească să își cheltuiască banii pentru profesorii lor! Întotdeauna gândul este cel care contează!", a mărturisit profesoara, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: cadouri de Craciun profesoara elevi
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close