Antena 3 CNN Externe Tânără, la un pas de moarte după ce a băut cafea cu insecte în aeroport. A fost internată la Terapie Intensivă

Tânără, la un pas de moarte după ce a băut cafea cu insecte în aeroport. A fost internată la Terapie Intensivă

O tânără de 21 de ani din Spania a fost la un pas de moarte după ce a băut cafea la un automat din aeroport. Femeia a simțit un gust ciudat iar când s-a uitat în pahar a observat o mulțime de insecte.

de Radu Trascău    |    Ioana Mircea    |    26 Apr 2024   •   15:00

O tragedie a fost evitată la limită, la un aeroport din Mallorca după ce o tânără în vârstă de 21 de ani, angajată la o companie aeriană, a suferit un șoc anafilactic sever din cauza unei cafele cumpărate de la un automat.

În timp ce își savura cafeaua, tânăra a simțit un gust neobișnuit. Aceasta a descoperit mai multe insecte în interiorul paharului.

Imediat, femeii i s-a umflat fața și a început să aibă dificultăți de respirație.

A fost nevoie de intervenția e urgență a personalului medical al aeroportului, iar ulterior, tânăra a petrecut 36 de ore la Terapie Intensivă pentru a se recupera.

Familia sa a depus o plângere la Poliția Națională susținând că prezența insectelor în cafea ar putea constitui o infracțiune împotriva sănătății publice și o neglijență gravă din partea aeroportului în întreținerea automatului.

Autoritățile investighează acest caz iar compania care se ocupă de gestionarea aeroportului a deschis o anchetă internă.

×
Subiecte în articol: cafea insecte aeroport Spania
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close